Als makelaars spreken wij veel inwoners uit Zeist en omgeving. Wij komen bij hen als zij belangrijke beslissingen moeten maken. Wel of niet uw huidige woning verkopen. Dit soort beslissingen gaat vaak met veel emotie en onrust gepaard. Logisch want als de woning bijvoorbeeld 50 jaar een thuis is geweest, is daar niet gemakkelijk afscheid van te nemen. En er komen ook een hoop regelzaken kijken bij een verhuizing. Dit maakt de periode onrustig en soms ook onoverzichtelijk.

Woningeigenaren op leeftijd willen veel zelf regelen, zonder hun kinderen of andere familieleden te belasten, ‘Want zij zijn zelf al zo druk met hun werk en gezin’. Toch is er hulp nodig om een verkoop en verhuizing fijn te laten verlopen. In een gesprek kan ook de conclusie worden getrokken dat de bewoner liever niet verhuist maar wel aanpassingen in huis moet doen om er te kunnen blijven wonen. Maar hoe regel je dat, bij wie moet je dan zijn? In beide gevallen, aanpassen of verkassen, staan wij hen en hun familie of andere naasten bij.

Van oorsprong zijn wij makelaars, maar door onze ervaring en als enige seniorkeurmakelaars- en adviseurs in Zeist en omgeving zetten wij ons ook in om services te verlenen. Wij vinden het belangrijk een vertrouwd ‘adres’ te zijn voor de inwoners van Zeist en omgeving. Het gaat er uiteindelijk om dat ieder woonplezier blijft ervaren. En daar helpen wij graag bij.

Meer lezen over onze services en levensloopbestendig wonen? Klik hier

Gerda van Kemp en Gerrit-Jan van Ee