Wonen voor senioren op maat in Zeist en omgeving

Huisvesting op maat van Ee Makelaars

Ouderen moeten vanuit de overheid steeds langer zelfstandig blijven wonen. Daardoor ontstaat er meer en meer noodzaak om bestaande woningen levensloopgeschikt te maken. Levensloopgeschikte woningen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en in elke fase van leven. Ouderen kunnen hun eigen woning op tijd comfortabel en veilig maken. Zo kunnen zij zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen door het aanbrengen van slimme aanpassingen zoals:

  • het verwijderen van drempels;
  • het plaatsen van een toilet op de slaapkamerverdieping;
  • aanbrengen van technologische toepassingen zoals een traplift, een alarmsysteem of domotica.

Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen.

Wilt u liever verhuizen naar een seniorenappartement waar deze faciliteiten al aanwezig zijn, dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste woning en verkopen wij indien gewenst uw huidige woning. Wij organiseren het graag voor u. Verhuizen is een grote stap en wij nemen uw zorg met alle plezier uit handen.

Meer weten?

Makelaar Gerda Kemp is gespecialiseerd seniorkeurmakelaar sinds 2008 en adviseur via de landelijke vereniging Huisvesting op Maat en kijkt samen met u hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over een mantelzorgwoning kunnen wij u uitgebreid adviseren. Gerda Kemp beschikt over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de regie in eigen hand. Kwaliteit van leven met behoud van zelfstandigheid en vitaliteit; dat is waar het uiteindelijk om draait. Bel 06 21 562662 | 030-6953222 van Ee Makelaars Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Den Dolder.