“Tijdens dit moeilijke jaar kon ik rekenen op de steun van Van Ee Makelaars & Services.”

Vorig jaar hebben wij ons ingezet voor mevrouw de Jong. Zij zocht contact met ons omdat zij erover dacht haar huis te verkopen. Tijdens een kennismaking vertelde zij haar verhaal en de reden waarom het huis de verkoop in moest. Haar kinderen woonden verder weg en die wilde ze liever niet met haar ‘sores’, zoals ze dat zei, belasten. Daarom had ze gebeld of wij haar konden helpen.

Huizen verkopen en aankopen is ons vak, maar hier kwam meer bij kijken. Met zorg en aandacht hebben we mevrouw De Jong als vanzelfsprekend geholpen. Ze was er blij mee. Tot na haar verhuizing hebben we contact gehouden, we wilden zeker weten dat ze een goede plek had gevonden. Ze gaf toen aan ons te willen aanbevelen. We ontvingen dit mooie bericht, wat we graag met u delen: 

“Mijn man werd wat vergeetachtig. Zo begon het. Het proces ging snel; van wat vergeetachtig naar vaak helemaal in de war zijn. Nu zijn we een jaar verder en hebben wij intussen grote beslissingen moeten nemen. Mijn man kan helaas niet meer thuis wonen en ik heb ons huis moeten verkopen en een andere woning voor mijzelf gevonden.

Tijdens dit moeilijke jaar kon ik rekenen op de steun van Van Ee Makelaars & Services. Zij begrepen mijn situatie en hebben mij echt ontzorgd. De verkoop van ons huis en de zoekopdracht en aankoop van mijn nieuwe woning zijn probleemloos verlopen. Ik ben hen erg dankbaar. Als ik vragen had of iets wilde bespreken boden zij mij een luisterend oor.

Ondanks dit moeilijke jaar kan ik nu weer vooruitkijken.”