van Ee makelaars
Verhuurd

Maurikstraat 49 -25 3701 HC Zeist

Verhuurd

Omschrijving

Maurikstraat 49 Zeist

‘Stelt u zich eens voor: wakker worden met de klanken van het carillon van het gemeentehuis van Zeist. Of met het gezang van de vogels in het naastgelegen Walkartpark. Op uw eigen balkon geniet u van de zon en de frisse lucht; het verkeersgeraas is buiten gehoorafstand. En toch woont u in hartje Zeist!

Exclusief zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in centrum Zeist. Midden in de maatschappij met alle faciliteiten om de hoek. Het is zorgeloos wonen omdat servicediensten zoals wassen en strijken, schoonmaken en verse maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Er is 24 uur per dag toegewijde zorg en persoonlijke aandacht beschikbaar.

Appartementen voor bewoners met een fysieke zorgvraag

Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. U creƫert uw eigen thuis, omdat u uw appartement naar eigen smaak inricht. U woont hier thuis, precies zoals u wilt.

Studio’s voor bewoners met klachten van dementie

Wanneer zelfstandig wonen niet meer mogelijk is vanwege geheugenproblemen kunt u wonen in een van de 18 studio’s. Deze studio’s bevinden zich in een andere vleugel van het gebouw maar onder hetzelfde dak als de twee- en driekamer appartementen. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven, mocht de overstap ooit nodig zijn, en kunnen ook partners onder hetzelfde dak blijven.

Zorg volgens de 12 componenten van Planetree. We geloven dat mensen in kwetsbare situaties veiligheid, liefde en onverdeelde aandacht verdienen. Planetree streeft naar goede zorg in een helende omgeving waarbij mensen voorop staan. We betrekken bewoners en hun familie zoveel mogelijk bij de zorg: wat bijdraagt aan de veiligheid en vitaliteit van bewoners. Ook het gebouw zelf speelt een rol in onze aanpak: licht, ruim en open wonen zorgt voor meer welbevinden. U voelt zich hier prettig.

Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Ook ligt het monumentale Walkartpark om de hoek. Hier woont u stil en beschut aan de rustige Maurikstraat dichtbij groen, maar staat u ook midden in de maatschappij met de reuring van het stadshart op enkele minuten afstand. Het beste van twee werelden: rustig en beschermd wonen aan het park maar toch midden in het centrum van Zeist. Loop onze voordeur uit en u stapt zo binnen bij restaurant De Azijnmakerij of Lokaal Victoria.

Wij kunnen u exclusief diverse typen Alliantus Oud Seyst zorgappartementen aanbieden. Er zijn nog enkele 2, 3 kamer appartementen en studio’s beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij adviseren u graag.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Van Ee Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Ligging
In centrum

Oppervlakten en inhoud

Wonen
78 m²
Inhoud
280 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Bekijk alle kenmerken
Maurikstraat 49 -25
3701 HC Zeist