van Ee makelaars
Verkocht

Crosestein 1316 3704 ND Zeist

Verkocht

Omschrijving

Op zeer aantrekkelijke locatie in de geliefde en groene wijk Crosestein gelegen hoekwoning met 5 slaapkamers. Deze prettige woning is goed onderhouden en voorzien van een achtertuin op het zuiden met achterom. Er is veel parkeergelegenheid aanwezig.

De wijk is ideaal gelegen ten opzichte van Utrecht en natuurlijk ook het Utrecht Science Park. Het laatste ligt op vijftien minuten fietsafstand, en er rijdt op 3 minuten lopen van de woning 4 keer per uur een bus richting Utrecht. Dichtbij is het wijkwinkelcentrum De Clomp aanwezig. Dit wijkwinkelcentrum heeft kort geleden een ware metamorfose ondergaan en is enorm aansprekend en hedendaags qua beleving en ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Een basisschool en kinderopvang liggen op loopafstand van de woning.

Indeling:

Begane grond:
Entree, halletje met meterkast. Toegang tot de woonkamer met mooie nette eiken houten vloer, woonkamergedeelte aan de voorzijde van de woning met gezellige houtkachel en eethoek, vanuit de woonkamer is door middel van openslaande deuren de achtertuin te bereiken. De keuken van het merk Bulthaup heeft een L-vormige hoekopstelling en is aan de achterzijde van de woning gesitueerd met een deur naar de tuin. De keuken is voorzien van een RVS aanrechtblad, ingebouwde oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast (uit 2020), vaatwasmachine (Miele uit 2020, extra stil) en een aansluiting voor een eventueel toekomstige inductiekookplaat.

Eerste verdieping:
Overloop, eerste slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkastenwand, tweede kamer aan de voorzijde van het woonhuis voorzien van inbouwkast, derde slaapkamer aan de achterzijde van het woonhuis met inbouwkast. Badkamer aan de achterzijde met designradiator, ligbad, wastafelmeubel en toilet. De badkamer is gerenoveerd in 2021.

Tweede verdieping:
Te bereiken door middel van een vaste trap. Flinke voorzolder waarin de c.v. ketel en de aansluitingen voor was- en droogmachine geplaatst zijn. Toegang tot 2 ruime slaapkamers met dakkapellen en bergruimte. De bergvliering is vanaf de voorzolder en vanuit de tweede slaapkamer te bereiken.

TUIN:
Nette privacy gerichte achtertuin met een stenenschuur, een gezellig gazon en tevens bereikbaar via een zij poort.

Bijzonderheden:
– Zeer aansprekende en bovendien goed onderhouden hoekwoning.
– Nette groene achtertuin op het zuiden.
– De tuin is voorzien van een achterom.
– Stenen schuur in de achtertuin met elektra.
– Energielabel B en zes zonnepanelen op het dak.
– Volledig voorzien van dubbel glas en deels is dit HR ++ beglazing.
– Veel parkeergelegenheid in de wijk aanwezig

Lees de volledige omschrijving

Contact

Van Ee Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
111 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
158 m²
Inhoud
388 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
39 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest
Bekijk alle kenmerken