van Ee makelaars

Vastgoed verhuur & beheer

Naast het verkopen, aankopen en verhuren van woonruimtes behoort ook vastgoedbeheer – het beheer van woningen en bedrijfsruimtes – tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan het beheer uitbesteden aan van Ee Makelaars & Services. Goed vastgoedbeheer begint bij een goede selectie van de huurders. Deze worden door ons zorgvuldig gescreend, zodat u er zeker van kunt zijn dat er niet zomaar iemand uw onroerend goed betrekt.

Direct contact

Als vastgoedeigenaar weet u dat de waarde van uw object bepaald wordt door de huurcontracten in het object en de daaruit voortvloeiende cashflows. Tevreden huurders en helder inzicht in de kosten en opbrengsten, tillen de waarde van uw vastgoed naar een hoger niveau.

Nu huurcontracten steeds vaker van kortere duur zijn, zijn eigenaren van onroerend goed genoodzaakt efficiƫnter met vastgoed om te gaan. Leegstand en onderhoud zijn van grote invloed op de cashflow. Voor eigenaren wordt het steeds belangrijker huurders aan zich te binden en hen te behouden. Dat vergt veel aandacht voor huurders, contractmanagement en debiteurenbeheer. Eigenaren en organisaties beschikken niet altijd over de kennis en/of tijd voor efficiƫnt vastgoedbeheer. Herkent u dat? Van Ee Makelaars & Services kan u het beheerproces geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Informeer er gerust naar.

Direct contact