van Ee makelaars

Woondossier

WAT IS HET WOONDOSSIER?

Samen met Nederlands bekendste makelaar Alex van Keulen en de Rijksoverheid heeft de VBO brancheorganisatie een systeem gebouwd waarin alle informatie over een woning en de leefomgeving samenkomt. Woondossier is een uniek systeem wat ons in staat stelt om razendsnel alle beschikbare informatie te verzamelen over een huis en de omgeving. Denk daarbij aan de meest recente marktcijfers ( in heel Nederland!), nieuw aanbod, bestemmingplannen en alle informatie over de omgeving.

WOONOMGEVING COMPLEET IN KAART

  1. Actuele marktwaarde
  2. Verkoopcijfers vergelijkbare woningen
  3. Buurt informatie
  4. Bestemmingsplannen
  5. Marktcijfers
  6. Leefomgeving

WAT IS HET WOONDOSSIER?

Doordat dit proces geheel digitaal verloopt kunnen wij papierloos te werken. Dit stelt ons in staat om uw woning geheel digitaal aan belangstellenden te promoten middels een woondossier met alle informatie die maar van belang kan zijn. Dus bij ons geen ouderwetse papieren brochure maar een hip en interactief digitaal dossier met alle relevante informatie voor de mogelijke koper van uw woning. Want wij hebben maar één doel… een potentiële koper zo onbevangen mogelijk naar de onderhandelingen toe te leiden! Want dat gaat u merken in de hoogte van de biedingen.

HOE WERKT HET?

HUIZENJACHT

Bent u op zoek naar een woning? Dan heeft u het waarschijnlijk al gemerkt. De markt is overspannen en snel handelen en beslissen is een vereiste om kans te maken. Tijd voor een grondig onderzoek is er niet meer. Met een woondossier bent en blijft u realtime op de hoogte van het nieuwe aanbod, zelfs voor dat het op Funda verschijnt. Maar dat is niet alles… u weet direct ook alles over de laatste verkoopcijfers, hoeveel er overboden wordt en wat u moet bieden om kans te maken. Ook verder onderzoek is niet nodig, in een woondossier leest u ook alles over de omgeving.

AANKOOP

Eindelijk uw droomwoning gevonden? Dan wilt u snel kunnen bezichtigen en alle informatie ontvangen. Ons woondossier zorgt er voor dat u in contact bent en blijft met onze medewerkers en zij snel voor u kunnen schakelen. Daarbij ontvangt u direct alle informatie die van belang is, inclusief advies over de aankoopprijs. Maar in het woondossier kunt u ook alles terugvinden over bestemmingsplannen, marktcijfers, buurtinformatie, voorzieningen, historie van de woning en alles over de omgeving. Ons woondossier zet u op voorsprong en verzamelt alle relevante informatie die kunnen bijdragen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

VERKOOP

Bij de verkoop van uw woning is het van belang om een koper zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Informatie die hij altijd en overal kan raadplegen op alle mobiele apparaten. Informatie die interactief is en op maat voor iedere potentiële koper. Dus geen ouderwetse brochure meer maar een interactief dossier wat antwoord geeft op alle mogelijke vragen,  dat is weer van belang voor de opbrengst van uw woning. Immers, indien een potentiële koper geen twijfels meer heeft zal deze ongeremd de onderhandelingen in gaan, dat draagt zeker bij aan het behalen van de hoogste opbrengst.

VOOR WIE

Woondossier is uitsluitend beschikbaar voor onze klanten. U kunt een woondossier dan ook niet los bestellen. Het maakt onderdeel uit van onze aan- en verkoopservice. Bent u op zoek naar een actieve aan- of verkoopmakelaar? Een makelaar met een vernieuwende manier van werken en een resultaatgerichte aanpak? Dan maken wij graag kennis met u!

WANNEER IS HET HANDIG OM EEN WOONDOSSIER AAN TE VRAGEN?

Wanneer u uw woning wilt verkopen en u het meeste uit de vraagprijs wilt halen

Wanneer u een nieuwe woning op het oog heeft en u alles wilt weten over de buurt, en informatie over andere verkochte woningen

Wanneer u bij ons een woning bezichtigd, ontvangt u direct een digitaal dossier met alle relevante informatie.