Aankoop

Aankoopmakelaar

Verliefd zijn is erg fijn. Zo ook op dat ene huis of dat ene appartement dat te koop staat in Zeist of omgeving. Maar door de roze bril van verliefdheid signaleert u niet altijd de eventuele risico’s of gebreken. Daarvoor zijn wij er. Als deskundig aankoopmakelaar staan wij u ter zijde met ons advies en begeleiding bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Heeft u uw droomhuis nog niet gevonden? En weet u niet waar te beginnen met uw zoektocht? Laat ons u helpen. Want bij het vinden en aankopen van een huis komt veel kijken. U kunt kiezen uit ons dienstenpakket geel waarbij u een deel zelf doet tot volledige uitbesteding bij pakket goud.

Hoe helpen wij u bij de aankoop van een een huis?

Dit is voor u en voor ons een belangrijk beginpunt. Hiermee brengen we uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden zo volledig mogelijk in beeld. We kijken samen met u naar de te besteden maandlasten, de indeling van het huis, nieuwbouw of bestaande bouw, aanwezigheid van parkeerplaats(en), de gewenste woonomgeving en de omliggende infrastructuur. En wat u verwachting is in gevoel en de beleving. Het warme gevoel van een echt “thuis” vinden is het allerbelangrijkste onderdeel.

Direct contact

Zoeken geschikte woningen

Zodra we precies weten wat voor een huis u zoekt, gaan we voor u aan de slag. We gebruiken daarvoor ons eigen netwerk en houden rekening met uw wensen.

Begeleiden bij (vervolg) bezichtigingen

De woningen die aan uw wensen en eisen voldoen leggen wij aan u voor. Samen maken we een selectie uit deze woningen. In overleg met u plannen wij een afspraak voor de bezichtigingen. Tijdens de bezichtigingen kunt u precies aangeven wat u wel en niet aanspreekt in en van het huis.

Adviseren waardebepaling en kwaliteit

Hebben we uw droomhuis gevonden? Dan adviseren wij u helder en duidelijk over de kwaliteit van het huis, omgevingsaspecten en de bouwkundige staat van de woning. U ontvangt van ons een waardebepaling. Met onze lokale marktkennis ondersteunen we u bij het nemen van een juiste beslissing.

Onderhandelen

Wij zullen de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Uiteraard blijven we hierover in contact met u. Belangrijk is dat we voor u de meest gunstige prijs en voorwaarden realiseren.

Direct contact

Afronding

In overleg met u zullen wij helpen met het afhandelen van de administratie, het controleren van het koopcontract, taxeren, inspecteren bij oplevering en overdracht bij de notaris.

Wij hanteren scherpe tarieven voor het volledig begeleiden van uw aankoop. Wilt u een deel van het werk zelf op u nemen en ons alleen voor een gedeelte inschakelen, dan kan dat ook. Vraag naar onze scherpe tarieven op maat!