van Ee makelaars

Over ons

Onze thuisbasis: Villa Mooi Zeist

Wij werken vanuit Villa Mooi Zeist aan de Utrechtseweg in Zeist. Een bekende locatie voor de vele generaties Zeistenaren. Van Ee Makelaars bestaat immers al sinds 1953. Ons motto is door alle jaren heen gelijk gebleven: meer klant dan pand gericht. Wij zorgen met enthousiasme voor uw woonplezier, voor nu en later.

Gerrit-Jan Van Ee

Ik kom uit een echte makelaarsfamilie. Mijn vader is gestart in 1953 en zelf ben ik in 1989 begonnen in de woningmakelaardij. In al die jaren heb ik ervaren dat betrouwbaarheid, persoonlijk contact, transparantie en plezier in de dingen die je doet belangrijke kwaliteiten zijn om als makelaar te fungeren. Het mooiste vind ik het ontzorgen van de klant in al zijn facetten. Daarom ben ik seniorkeurmakelaar geworden.

Gerda Kemp

Met 33+ jaar ervaring in de zakelijke en commerciële dienstverlening en de benodigde opleidingen, ben ik in 2002 makelaar geworden. Sinds 2008 heb ik hieraan de specialisatie seniorkeurmakelaar én seniorkeuradviseur toegevoegd. Ik heb alle kennis in huis om ouderen te begeleiden naar levensloopbestendig wonen. In 2014 ben ik mede-eigenaar geworden van Van Ee Makelaars. Mijn sociale hart spreekt als ik mensen kan helpen om voor hen een comfortabele woonplek te vinden die past als een jas. Ik begeleid onze klanten rustig bij het gehele traject. Mijn motto is ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’!

Benieuwd naar onze missie en kernwaarden?

Yvette Gomersbach

Na 10 jaar ervaring als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor opgedaan te hebben, maakte ik in 2018 de overstap naar de Makelaardij. Een leuke wereld met afwisselende werkzaamheden en nooit saai. We hebben een gezellig team dat zich op alle fronten inzet voor onze klanten. Als spil op kantoor draag ik hier graag mijn steentje aan bij. Ik combineer mijn werk met mijn gezin met 2 zoons en een bonusdochter, daarom werk ik binnen de schooltijden van de kinderen.

Tiemen Straver

In 2017 ben ik tijdens mijn bachelor “Economie & Bedrijfseconomie” bij van Ee Makelaars ingestroomd als parttime backoffice medewerker en help ik mee op het gebied van de financiële zaken en overige administratieve zaken. Ik heb het erg naar mijn zin hier, dus na het behalen van mijn master “Financieel Management” in 2021 heb ik besloten om nog even te blijven. Hiermee haal ik niet alleen de gemiddelde leeftijd van het kantoor omlaag, maar zorg ik er ook voor dat Gerrit-Jan en Gerda zich vooral kunnen focussen op de tevredenheid van de klant!

Esther van der Lelie

De marketingcommunicatie activiteiten voor Van Ee Makelaars & services mag ik verzorgen. Het is een mooie uitdaging om de kennis en ervaring van Gerda Kemp en Gerrit-Jan te delen met de inwoners van Zeist en omgeving. Op een aansprekende wijze betrekken we hen bij de activiteiten zoals aankoop, verkoop, verhuur én levensbestendig wonen. We doen dit onder meer via magazines, (vak)media, website, social media én persoonlijk contact. Met het hele team willen we ervoor zorgen dat mensen woonplezier beleven, jong en oud, nu en later. Daar draag ik graag aan bij.