Over ons

Onze thuisbasis: Villa Mooi Zeist

Wij werken vanuit Villa Mooi Zeist aan de Utrechtseweg in Zeist. Een bekende locatie voor de vele generaties Zeistenaren. Van Ee Makelaars bestaat immers al sinds 1953. Ons motto is door alle jaren heen gelijk gebleven: meer klant dan pand gericht. Wij zorgen met enthousiasme voor uw woonplezier, voor nu en later.

Gerrit-Jan Van Ee

Ik kom uit een echte makelaarsfamilie. Mijn vader is gestart in 1953 en zelf ben ik in 1989 begonnen in de woningmakelaardij. In al die jaren heb ik ervaren dat betrouwbaarheid, persoonlijk contact, transparantie en plezier in de dingen die je doet belangrijke kwaliteiten zijn om als makelaar te fungeren. Het mooiste vind ik het ontzorgen van de klant in al zijn facetten. Daarom ben ik seniorkeurmakelaar geworden.

Benieuwd naar onze missie en kernwaarden?

Yvette Gomersbach

Na 10 jaar ervaring als juridisch secretaresse op een advocatenkantoor opgedaan te hebben, maakte ik in 2018 de overstap naar de Makelaardij. Een leuke wereld met afwisselende werkzaamheden en nooit saai. We hebben een gezellig team dat zich op alle fronten inzet voor onze klanten. Als spil op kantoor draag ik hier graag mijn steentje aan bij. Ik combineer mijn werk met mijn gezin met 2 zoons en een bonusdochter, daarom werk ik binnen de schooltijden van de kinderen.