Services

Weet u dat Van Ee Makelaars & Services naast verkoop en aankoop van huizen ook extra services verzorgt? Wij begrijpen dat u met plezier in een huis wilt wonen. Afhankelijk van uw situatie betekent dat verhuizen of uw huis aanpassen. Wij ontzorgen u graag met verkoop, aankoop én services.

Huisvesting op maat
Van Ee Makelaars & Services zorgt voor uw woonplezier, voor nu en later. Wij bieden u:

  • Alle makelaarsdiensten bij verkoop, aankoop, verhuur, huur en taxatie
  • Advisering voor levensloopbestendig wonen.
  • Regelen van alle denkbare aanpassingen in uw woning

Als de enige gecertificeerde en erkende seniorkeurmakelaars in Zeist en omgeving staan wij veel huiseigenaren én hun naasten bij met belangrijke beslissingen over aanpassen of verkassen.

Opruimen en verhuizen

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis en brengt emoties, onzekerheid en veel regelzaken met zich mee. U hoeft dit allemaal alleen te doen. Wij zijn er voor u met onze verhuisservices:

Basisverhuizing:
Grote meubels demonteren, uw huisraad vervoeren, diverse meubels en apparatuur op de goede plek in de juiste ruimte zetten en weer monteren.

Extraverhuizing:
Een basisverhuizing plus sorteren en inpakken van al uw spullen, uitpakken van alle huisraad, volledige inrichting van uw woning, zorgvuldig afvoeren van niet mee te verhuizen goederen.

Complete verhuizing:
Een basis-/extraverhuizing plus hulp bij het omzetten van lopende abonnementen en contracten, ophangen van lampen, schilderijen, gordijnen, aansluiten van al uw elektronische apparatuur.

Levensloopbestendig wonen
Veel oudere inwoners uit Zeist en omgeving doen een beroep op onze services als seniorkeurmakelaars. Wij begrijpen de wensen om langer in het eigen huis te willen blijven wonen. Niet altijd woont familie of een andere naaste in de buurt of hebben zij de tijd om te helpen. Ook wilt u misschien niet te veel beroep op hen doen vanwege hun eigen drukke bestaan. Daarom zijn wij er om met onze services om uw bestaande woning levensloopbestendig te maken, bijvoorbeeld door:

  • Het verwijderen van drempels;
  • Het plaatsen van een toilet op de slaapkamerverdieping;
  • aanbrengen van technologische toepassingen zoals een traplift, een alarmsysteem of domotica.

Wilt u liever verhuizen naar een seniorenappartement waar deze faciliteiten al aanwezig zijn, dan gaan wij samen met u op zoek naar de juiste woning en verkopen wij indien gewenst uw huidige woning. Wij organiseren het graag voor u. Ook in overleg met uw kinderen, familieleden of naasten, zodat zij weten wat er gebeurt en erop kunnen vertrouwen dat u ontzorgd wordt. Verhuizen is een grote stap en wij nemen uw zorg met alle plezier uit handen.

Meer weten?
Makelaar Gerrit-Jan van Ee is gespecialiseerd seniorkeurmakelaar en adviseur en kijkt samen met u hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over een mantelzorgwoning kunnen wij u uitgebreid adviseren. Hierdoor houdt u zelf de regie in eigen hand zonder eventueel uw familie en naasten te veel te belasten. Kwaliteit van leven met behoud van zelfstandigheid en vitaliteit; dat is waar het uiteindelijk om draait. Neem gerust contact op.