Onze missie

Woonplezier, voor nu en later

Wij streven naar optimale dienstverlening rondom wonen. Betrouwbaarheid, persoonlijk contact, transparantie en plezier in de dingen die wij doen vinden wij belangrijk. Wij ontzorgen u graag bij verkoop, aankoop van en met services in en rondom uw woning. Zodat u, ongeacht uw leeftijd of situatie, woonplezier blijft ervaren.

Wij staan voor:

Kwaliteit en deskundigheid
Het is onze kracht om onze kennis en ervaring in te zetten om uw woonwensen op een plezierige manier te vervullen. We zijn erkend SCVM en seniorkeurmakelaars.

Ontzorgen

Als u ons de opdracht en het vertrouwen geeft voor de verkoop of aankoop van uw huis, dan doen wij er alles aan om dit voor u te realiseren. Indien gewenst met onze extra services. Wij ontzorgen u, zodat u rust heeft en kunt genieten van uw nieuwe of aangepaste woonplek.

Huisvesting en service op maat
Een woning aan- of verkopen is het werk van een makelaar. Maar wij doen meer. Wij verzorgen voor u extra services om plezierig te kunnen (blijven) wonen. Als enige in Zeist en omstreken zijn wij gespecialiseerd in levensloopgeschikt wonen. Wij zijn gecertificeerd seniorkeurmakelaars en denken mee over woonruimte die geschikt is en blijft voor de bewoners. Of dit nu in de huidige woning of in een nieuw huis is. Met onze services bieden wij ondersteuning die rust geeft, voor bewoners én hun naasten.

Traditioneel vernieuwend
Van Ee Makelaars & Services heeft een mooie historie in Zeist en omgeving opgebouwd. Dit geeft ons traditionele waarde. Maar onze makelaardij staat niet stil. Wij zitten boven op de markt en gaan mee in nieuwe ontwikkelingen. Een voorbeeld hiervan is ons serviceaanbod en ons seniorkeurmakelaarschap, omdat wij weten dat er behoefte is aan extra ondersteuning voor plezierig (blijven) wonen.