van Ee makelaars
Verkocht

Prof. Lorentzlaan 177 3707 HH Zeist

Verkocht

Omschrijving

In het fraaie Lyceumkwartier ligt tegenover het uitgestrekte Zeister bos deze ruime linkerhelft van een dubbele villa uit de jaren 30. De woning is gedateerd maar goed onderhouden en heeft een sfeervolle woonkamer met ronde serre en open haard Rondom de woning ligt een riante, vrije tuin met parkeergelegenheid op eigen terrein met vrijstaande stenen garage (ongeveer 20 m2) en schuur met aparte ingang ( ongeveer 5 m2). Rond de woning ligt een riante tuin met diverse terrassen waardoor je altijd van de zon of juist van de schaduw kunt genieten.

DE LIGGING
De Prof. Lorentzlaan ligt tegenover het uitgestrekte Zeisterbos aan de rand van het Lyceumkwartier, een aantrekkelijke villawijk midden in het groen. De wijk heeft een bijzonder aantrekkelijke ligging met op steenworp afstand vele sport- en recreatiefaciliteiten waaronder een hockeyclub, een 9-holes golfbaan, een fraai tennispark en verschillende maneges. In de wijk liggen ook verschillende scholen en een kinderdagverblijf. Het centrum van Zeist is eenvoudig per fiets bereikbaar en daarnaast bereikt u in een paar minuten de uitvalswegen naar omliggende steden en het NS station Driebergen-Zeist.

DE INDELING
Via de vestibule met originele glas in lood draaideur komt u in de centrale hal een deur naar het souterrain met een voor/provisie kelder (totaal ongeveer 19 m2) en aparte deur naar de ruime stookkelder, ruim toilet met fontein.
Woonkamer ( ± 40m2 ) met prachtige ronde serre met het originele glas in lood gemaakt in dubbel glas, de openhaard is centraal gesitueerd en de woonkamer is voorzien van massief parket vloer en openslaande deuren naar de tuin, keuken met tevens een deur naar de tuin
Eerste verdieping: overloop voorslaapkamer met deur naar het ronde balkon boven de serre, achter-slaapkamer v.v. openslaande deuren naar het balkon met doorgang naar de badkamer v.v. bad, douche en dubbele wastafel en een deur naar het balkon. Aan de voorzijde een derde slaapkamer, vanuit de hal bereikbaar een toilet met extra douche en wastafel, deur met vaste trap naar de tweede verdieping. Hier komt u op een zeer grote originele zolder ( ± 46 m2 ) met vele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld twee slaapkamers met extra badkamer behoort met gemak tot de mogelijkheden. Ook een ruime vliering boven de tweede verdieping is geen enkel probleem .

BIJZONDERHEDEN
Compleet en sfeervol gezinshuis op een aantrekkelijke locatie
Onderhoud binnen en buiten goed
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
Parkeren op eigen terrein voor twee auto’s
Grote elektrische zonwering op het terras
Vrijstaande stenen garage
Stenen schuur met elektra
Buitenschilderwerk en houtrotreparaties 2021
Originele details zoals binnendeuren, glas-in-lood, hang – en sluitwerk en zolder
Cv-ketel uit 2018
De woning staat op de gemeentelijke monumentenlijst

Lees de volledige omschrijving

Contact

Van Ee Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
173 m²
Overige inpandige ruimte
19 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
12 m²
Externe bergruimte
24 m²
Inhoud
656 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
4

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
365 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Bekijk alle kenmerken